×
Home Nieuws Livescore

Vitesse jaagt op Mexx Meerdink en Kevin van Veen

Vitesse jaagt op Mexx Meerdink en Kevin van Veen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 09:08 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Vitesse zijn zinnen gezet op een dubbele versterking om de winterse transferwindow af te sluiten. De Arnhemse club heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Mexx Meerdink, afkomstig van AZ. Deze onverwachte move komt voort uit het vertrek van Saïd Hamulic, die zijn voetbalcarrière zal voortzetten in het verre Rusland.

Met het oog op de toekomst en de behoefte aan een waardige opvolger voor Hamulic, heeft Vitesse besloten om Meerdink aan te trekken. Deze jonge Nederlander met Bosnische roots wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de potentie om het team naar nieuwe hoogten te brengen.

Maar daar blijft het niet bij. Vitesse heeft ook zijn oog laten vallen op Kevin van Veen, momenteel spelend bij FC Groningen. Deze aanvallende krachtpatser heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en technische vaardigheden, waardoor hij een aantrekkelijke optie is voor de Arnhemse club.

Met deze dubbele versterking hoopt Vitesse zijn positie in de competitie te versterken en de concurrentie het nakijken te geven. De fans zijn in ieder geval enthousiast over de mogelijke komst van Meerdink en Van Veen, en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen voor hun geliefde club.