×
Home Nieuws Livescore

OGC Nice mengt zich in strijd om handtekening Sergiño Dest, PSV onderhandelingen vertragen. Ook Feyenoord bedreigd door Franse club in race om Sinisterra.

OGC Nice mengt zich in strijd om handtekening Sergiño Dest, PSV onderhandelingen vertragen. Ook Feyenoord bedreigd door Franse club in race om Sinisterra.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 18:12 uur

OGC Nice heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van de Amerikaanse verdediger Sergiño Dest. Naast PSV heeft ook de Franse club officieel contact opgenomen met de entourage van Dest. Het lijkt erop dat Nice hoopt op een snelle komst van de talentvolle vleugelverdediger. De onderhandelingen tussen PSV en Dest hebben echter meer tijd nodig, waardoor de kans op een deal fifty-fifty lijkt te zijn.

Daarnaast is ook bekend geworden dat Nice Feyenoord wil dwarszitten in de strijd om Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller van Leeds United wil vertrekken bij zijn huidige club en zowel Feyenoord als Nice zijn geïnteresseerd in zijn handtekening. Beide clubs lijken nu voorop te liggen in de race om Sinisterra. Nice, dat vorig seizoen negende eindigde in de Franse Ligue 1 en geen Europees voetbal speelt, is vastberaden om de concurrentie aan te gaan met Feyenoord.

De ontwikkelingen rondom Dest en Sinisterra zorgen voor de nodige spanning en onzekerheid. Het is afwachten welke club er uiteindelijk met de handtekeningen van deze talentvolle spelers vandoor gaat. Wordt het PSV of weet Nice de spelers naar Frankrijk te halen? En zal Feyenoord in staat zijn om de concurrentie van Nice af te slaan en Sinisterra binnen te halen? De komende tijd zal duidelijk worden hoe deze transfersaga zich verder ontvouwt.