×
Home Nieuws Livescore

Gernot Trauner terug in selectie Feyenoord, mogelijk ook Pedersen nog van de partij!

Gernot Trauner terug in selectie Feyenoord, mogelijk ook Pedersen nog van de partij!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 16:00 uur

Gernot Trauner maakt hoogstwaarschijnlijk zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Tijdens de persconferentie van Feyenoord onthult Arne Slot dat hij tegen Sparta Rotterdam een beroep kan doen op de Oostenrijkse verdediger. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat Marcus Pedersen, die op weg is naar Sassuolo, ook nog deel uitmaakt van de selectie.

"Ik verwacht dat Gernot zondag weer bij de selectie zal zitten", deelt Slot enthousiast mee. "Hij heeft de afgelopen twee weken volop meegetraind en als hij morgen (zaterdag, red.) ook goed doorstaat, dan kan hij bij de selectie aansluiten. Of hij klaar is om te starten, moeten we samen beoordelen." Trauner raakte geblesseerd tijdens de return van de halve finale van de Europa League tegen AS Roma, waardoor hij ook het einde van vorig seizoen moest missen.

Wat betreft Marcus Pedersen lijkt het erop dat hij Feyenoord gaat verlaten voor Sassuolo. Slot heeft onlangs al laten doorschemeren dat Feyenoord mogelijk te veel verdedigers heeft, met de komst van Bart Nieuwkoop en het behouden van Lutsharel Geertruida. "Pedersen is nog niet definitief vertrokken, maar er spelen duidelijk wat zaken rondom hem. Vanochtend heb ik hem nog gewoon op het trainingscomplex gezien."

Slot benadrukt dat het aan het begin van het seizoen altijd een puzzel is voor een trainer. "Zeker wanneer een speler geschorst is en er mogelijk een andere speler vertrekt." De coach sluit Pedersen nog niet uit voor zondag. "Dat zal de komende dagen duidelijk worden."