×
Home Nieuws Livescore

Duarte: Kwaliteit en mentaliteit ontbreken bij Ajax, transferadvies volgt

Duarte: Kwaliteit en mentaliteit ontbreken bij Ajax, transferadvies volgt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 27 januari 2024 16:08 uur

Voormalig Ajax-speler Lerin Duarte heeft zijn ongezouten mening gegeven over de huidige selectie van de Amsterdamse club. Volgens de middenvelder ontbreekt het zowel aan kwaliteit als mentaliteit bij de spelers. Duarte, die tussen 2013 en 2015 zijn kunsten vertoonde in de Johan Cruijff Arena, heeft daarom besloten om de Amsterdammers van wat transferadvies te voorzien.

Met zijn scherpe inzicht en ervaring op het hoogste niveau, gelooft Duarte dat Ajax dringend behoefte heeft aan versterking. Hij benadrukt dat de huidige spelersgroep niet voldoet aan de vereiste standaard en dat er een gebrek is aan de juiste mentaliteit om succesvol te zijn.

Als een ware kenner van het spel, heeft Duarte enkele spelers op het oog die volgens hem perfect zouden passen bij Ajax. Hij adviseert de club om te kijken naar talentvolle spelers met een winnaarsmentaliteit en een ongekende drive om te slagen. Deze spelers zouden volgens Duarte de broodnodige kwaliteit en mentaliteit kunnen brengen die momenteel ontbreekt.

Hoewel Duarte geen namen noemt, laat hij doorschemeren dat Ajax zich moet richten op spelers die bereid zijn om alles te geven voor het team. Hij benadrukt dat het niet alleen gaat om individuele kwaliteiten, maar ook om de bereidheid om samen te werken en te vechten voor het collectieve doel.

Met zijn waardevolle advies hoopt Duarte dat Ajax de juiste stappen zal zetten om weer succesvol te worden. Hij gelooft dat met de juiste aanwinsten en een verandering in mentaliteit, de club weer kan terugkeren naar de top van het Nederlandse voetbal.