×
Home Nieuws Livescore

Twijfel over Noa Lang voor cruciaal duel met Rangers FC; PSV-trainer neemt geen risico

Twijfel over Noa Lang voor cruciaal duel met Rangers FC; PSV-trainer neemt geen risico
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 15:12 uur

Noa Lang twijfelt over zijn deelname aan het cruciale duel met Rangers FC. Tijdens het persmoment op vrijdag onthulde PSV-trainer Peter Bosz dat de aanvaller nog niet volledig hersteld is van zijn lichte blessure.

Na het duel met FC Utrecht kampte Lang met wat pijntjes en uit voorzorg werd hij afgelopen dinsdag al aan de kant gehouden tegen Sturm Graz (1-3). Zaterdag staat de competitiewedstrijd tegen Vitesse op het programma, maar Lang zal daar niet bij zijn. "Noa Lang zal niet spelen tegen Vitesse", verklaarde Bosz tijdens de persconferentie.

"Hij heeft weliswaar meegetraind, maar de dokter heeft aangegeven dat het potentieel gevaarlijk kan zijn om hem te laten spelen. Dat risico wil ik aan het begin van het seizoen niet nemen", vervolgde Bosz. "Ik heb besloten om hem niet mee te nemen."

Bosz verklapte dat Yorbe Vertessen de vervanger van Lang zal zijn in Arnhem. De trainer weet echter niet of de Oranje-international dinsdag fit genoeg zal zijn om te spelen. Het ontbreken van Lang tegen Rangers zou een flinke tegenvaller zijn voor PSV. Als de Eindhovenaren de tweeluik met de Schotse tegenstander weten te doorstaan, is de groepsfase van de Champions League een feit.

❌ Noa Lang zal niet spelen tegen Vitesse. "Dat risico wil ik nu aan het begin van het seizoen niet nemen"

— ESPN NL (@ESPNnl) 18 augustus 2023