×
Home Nieuws Livescore

Bellingham's houding zorgt voor wrijving bij Dortmund: geen rouw om zijn vertrek naar Real Madrid

Bellingham's houding zorgt voor wrijving bij Dortmund: geen rouw om zijn vertrek naar Real Madrid
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 14:48 uur

Ophef bij Borussia Dortmund: Jude Bellingham's transfer naar Real Madrid lijkt niet door iedereen betreurd te worden. Volgens het Engelse Caught Offside heeft de houding van de Engelse middenvelder de afgelopen maanden voor de nodige wrijving gezorgd in Dortmund.

De twintigjarige Bellingham zou met zijn lichaamstaal irritatie hebben opgewekt bij zijn teamgenoten. Hoewel hij zichzelf als leider van het team presenteerde, liet hij dit niet altijd zien op het velden, vooral niet in de Champions League. Het Britse medium meldt dat zijn gedrag ervoor zorgde dat anderen in het team het gevoel kregen dat hij zichzelf boven hen plaatste.

Emre Can zou Bellingham zelfs hebben gewaarschuwd voor zijn gedrag, dat volgens de ervaren spelers in het team niet gepast was voor een jonge speler zonder ervaring en prijzen op zijn naam. Teamgenoten vonden dat hij te veel kapsones had. Het vertrek van Bellingham wordt dan ook gezien als een kans voor andere spelers in de kleedkamer om meer ruimte en invloed te krijgen.

Hoewel Dortmund een getalenteerde speler verliest, lijkt het vertrek van Bellingham dus niet voor al te veel verdriet te zorgen. Het is nu aan Real Madrid om te zien hoe de jonge Engelsman zich zal ontwikkelen en of hij zijn houding zal aanpassen aan zijn nieuwe omgeving.