×
Home Nieuws Livescore

Tagliafico's terugkeer naar Ajax voorlopig uitgesloten, bevestigt Telegraaf

Tagliafico's terugkeer naar Ajax voorlopig uitgesloten, bevestigt Telegraaf
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 23:08 uur

Volgens een betrouwbare bron, namelijk de immer goed geïnformeerde Mike Verweij van De Telegraaf, lijkt een mogelijke hereniging tussen Nicolás Tagliafico en Ajax momenteel verder weg dan ooit. De Argentijnse verdediger schitterde afgelopen vrijdag door afwezigheid in de wedstrijdselectie van Olympique Lyon, wat natuurlijk direct de geruchtenmolen op gang bracht.

Fans en media speculeerden erop los over een mogelijke terugkeer van Tagliafico naar zijn voormalige werkgever, maar Verweij heeft nu duidelijkheid verschaft. Volgens de gerenommeerde verslaggever is er op dit moment geen sprake van een eventuele transfer naar Ajax.

Hoewel de afwezigheid van de Argentijnse international in de wedstrijdselectie van Lyon de nodige vragen opriep, lijkt het erop dat er geen enkel verband is met een mogelijke overgang naar Amsterdam. De geruchtenstroom kan dus voorlopig tot bedaren komen.

Tagliafico, die in het verleden uitgroeide tot een publiekslieveling bij Ajax, zal voorlopig dus zijn kunsten blijven vertonen in het Franse Lyon. Het is echter niet uitgesloten dat de situatie in de toekomst kan veranderen, maar op dit moment lijkt een terugkeer naar de Eredivisie niet aan de orde te zijn.

Ajax zal dus nog even geduld moeten hebben voordat ze hun voormalige sterspeler weer in het rood-witte tenue kunnen bewonderen. Tot die tijd zal Tagliafico zijn uiterste best doen om zijn huidige club naar successen te leiden, terwijl de geruchtenmolen elders zijn aandacht zal moeten richten.