×
Home Nieuws Livescore

Newcastle United haalt jeugdige sensatie Lewis Hall binnen voor recordbedrag!

Newcastle United haalt jeugdige sensatie Lewis Hall binnen voor recordbedrag!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 14:36 uur

Newcastle United verrast vriend en vijand met een spectaculaire transfermove. De club is vastberaden om de jonge en veelbelovende Lewis Hall naar St. James' Park te halen en is bereid diep in de buidel te tasten. De talentvolle back van Chelsea is namelijk al gespot bij The Magpies, zoals de beelden laten zien.

Met een duizelingwekkend bedrag van bijna 33 miljoen euro lijkt Newcastle United de handtekening van Hall te gaan bemachtigen. Een flinke investering, zeker gezien het feit dat de achttienjarige verdediger nog aan het begin van zijn carrière staat. Maar de club is ervan overtuigd dat Hall een waardevolle aanwinst zal zijn.

Bij Chelsea lijkt Hall geen uitzicht te hebben op een basisplaats, wat Newcastle United de perfecte gelegenheid biedt om toe te slaan. Het is een droom die uitkomt voor Hall, aangezien hij als kind al fan was van de club. Een emotionele en veelbelovende stap in zijn nog prille loopbaan.

Newcastle United zal Hall eerst huren, om vervolgens de verplichte optie tot koop te activeren voor een bedrag dat de tientallen miljoenen zal overstijgen. Een gedurfde zet van de nummer vier van het afgelopen Premier League-seizoen, die hiermee laat zien dat ze serieus meedoen in de transfermarkt.

De supporters van Newcastle United kunnen hun geluk niet op met deze aanstaande versterking. De komst van Hall brengt nieuwe hoop en verwachtingen met zich mee. Het is nu aan de jonge back om zijn talent te laten zien en zichzelf te bewijzen in het shirt van The Magpies.