×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-duo Zerrouki en Minteh fit terug van Afrika Cup

Feyenoord-duo Zerrouki en Minteh fit terug van Afrika Cup
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 26 januari 2024 16:08 uur

Feyenoord-coach Arne Slot heeft bevestigd dat Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh veilig en wel zijn teruggekeerd van hun avontuur op de Afrika Cup. Beide spelers hebben geen enkele blessure opgelopen en zijn in topconditie, aldus de trainer. Dit is geweldig nieuws voor het team, aangezien ze nu volledig beschikbaar zijn voor de komende wedstrijd tegen FC Twente.

De terugkeer van Zerrouki en Minteh heeft de selectie van Feyenoord een enorme boost gegeven. Hun aanwezigheid zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team en hun kansen vergroten om een overwinning te behalen tegen FC Twente.

Hoewel de definitieve selectie nog niet is bekendgemaakt, lijkt het er sterk op dat beide spelers zondag deel zullen uitmaken van het team. Coach Slot heeft aangegeven dat het redelijk is om te verwachten dat ze bij de selectie zullen zitten. Dit is een geruststellende gedachte voor de fans, die ongetwijfeld uitkijken naar de terugkeer van deze getalenteerde spelers op het veld.

Met Zerrouki en Minteh weer beschikbaar, zal Feyenoord een sterker en evenwichtiger team hebben. Hun aanwezigheid zal de concurrentie binnen het team vergroten en de spelers motiveren om op hun best te presteren. Dit kan alleen maar positieve resultaten opleveren voor de club.

Kortom, de terugkeer van Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zonder blessures van de Afrika Cup is een geweldig nieuws voor Feyenoord. Het team kan nu rekenen op hun aanwezigheid en bijdrage in de komende wedstrijd tegen FC Twente. De fans kunnen niet wachten om deze getalenteerde spelers weer in actie te zien en hopen op een succesvolle wedstrijd voor hun favoriete team.