×
Home Nieuws Livescore

Hakim Ziyech doorstaat medische keuring en kan eindelijk zijn transferdroom waarmaken bij Galatasaray!

Hakim Ziyech doorstaat medische keuring en kan eindelijk zijn transferdroom waarmaken bij Galatasaray!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 12:48 uur

Hakim Ziyech kan opgelucht ademhalen, want de geruchten in de wandelgangen blijken niet waar te zijn. Vicevoorzitter Erden Timur van Galatasaray heeft namelijk bevestigd dat de Marokkaanse international wel degelijk door zijn medische keuring is gekomen. Hiermee wordt de weg vrijgemaakt voor een mogelijke transfer naar de Turkse kampioen.

Het begon allemaal toen Wilfred Genee bij Veronica Offside beweerde dat Ziyech niet door de medische keuring was gekomen bij Galatasaray. Dit nieuws kwam hard aan bij de speler, die eerder al teleurstellingen moest verwerken met mislukte transfers naar Paris Saint-Germain en Al Nassr. Gelukkig bleek al snel dat het nieuwtje van Genee niet klopte.

Erden Timur heeft in een gesprek met Turkse media bevestigd dat Ziyech zijn uitgebreide medische keuring met succes heeft doorstaan. Dit betekent dat de linkspoot binnenkort zijn handtekening kan zetten bij Cim Bom Bom. Een opluchting voor Ziyech, die bij Chelsea dit seizoen geen rugnummer kreeg en niet meer hoefde te rekenen op speelminuten.

Met zijn fit bevonden status kan Ziyech nu vol vertrouwen uitkijken naar zijn nieuwe avontuur bij Galatasaray. De supporters kunnen zich verheugen op de komst van de Marokkaanse sterspeler, die ongetwijfeld zijn kwaliteiten zal laten zien op het Turkse voetbalveld.