×
Home Nieuws Livescore

Belgische broederschap: Hazard verwelkomt Lavia bij Chelsea met open armen en een helpende hand!

Belgische broederschap: Hazard verwelkomt Lavia bij Chelsea met open armen en een helpende hand!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 12:37 uur

Romeo Lavia voltooit sensationele transfer naar Chelsea

Londen - In een opmerkelijke wending heeft Romeo Lavia zijn langverwachte overstap van Southampton naar Chelsea voltooid. De jonge Belgische voetballer treedt in de voetsporen van zijn landgenoot Eden Hazard, die hem een warm welkom heeft bereid. Via een Facetime-gesprek heeft de clubloze aanvaller zijn steun en succeswensen overgebracht aan Lavia, en hem verzekerd dat hij altijd op hem kan rekenen.

"Je hebt jezelf bij een prachtige club gevestigd," vertelde Hazard trots aan Lavia. "Ze begrijpen daar al hoe Belgen in elkaar steken. Geniet van deze overstap en gefeliciteerd! Als je ooit iets nodig hebt, weet je waar je me kunt vinden."

Met een transferbedrag van maar liefst 68 miljoen euro, heeft Lavia de verwachtingen hooggespannen. De jonge middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en Chelsea heeft er alle vertrouwen in dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team.

De overstap van Lavia naar Chelsea heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Fans en experts zijn benieuwd hoe de jonge Belg zich zal aanpassen aan zijn nieuwe omgeving en of hij kan voldoen aan de hoge verwachtingen die met zijn transfer gepaard gaan.

Met de steun en aanmoediging van zijn landgenoot Hazard, lijkt Lavia echter in goede handen te zijn. Hazard, die zelf een succesvolle periode bij Chelsea heeft gekend, weet als geen ander wat er nodig is om te slagen bij de club.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Lavia, terwijl hij zich voorbereidt op zijn debuut bij Chelsea. De jonge Belg zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zijn nieuwe club trots te maken en zijn stempel te drukken op het veld.

De transfer van Romeo Lavia naar Chelsea is een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière en de verwachtingen zijn hooggespannen. Met de steun van Hazard en zijn vastberadenheid om te slagen, lijkt Lavia klaar om zijn talent te tonen aan de wereld. Voetbalfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar zijn debuut bij Chelsea en zijn prestaties in de komende seizoenen.