×
Home Nieuws Livescore

Jonge talent Misehouy verlaat Ajax transfervrij, contractdeadline genegeerd

Jonge talent Misehouy verlaat Ajax transfervrij, contractdeadline genegeerd
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 24 januari 2024 19:40 uur

Volgens bronnen dicht bij de situatie lijkt het erop dat Gabriël Misehouy zijn avontuur bij Ajax binnenkort zal beëindigen. De jonge aanvallende middenvelder, slechts 18 jaar oud, heeft nagelaten in te gaan op het contractvoorstel dat hem door de Amsterdammers werd voorgelegd. Dit nieuws werd onthuld door betrouwbare bronnen aan De Telegraaf.

Het is een opmerkelijke wending in de carrière van Misehouy, die tot nu toe als een veelbelovend talent werd beschouwd. Ajax had hem een deadline gegeven om te reageren op het contractvoorstel, maar de jonge speler heeft deze deadline laten verstrijken zonder enige actie te ondernemen.

De exacte redenen achter Misehouy's beslissing om het contractvoorstel te negeren blijven vooralsnog onduidelijk. Er wordt gespeculeerd dat er andere clubs interesse hebben getoond in de jonge middenvelder, waardoor hij mogelijk op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

De Telegraaf meldt dat Ajax teleurgesteld is over de gang van zaken en dat ze nu gedwongen zijn om de situatie te evalueren. Het vertrek van Misehouy zou een verlies betekenen voor de club, gezien zijn potentieel en talent.

Het is nu afwachten wat de toekomst zal brengen voor Misehouy. Zal hij elders zijn carrière voortzetten of zal hij alsnog terugkeren naar Ajax met een nieuw voorstel? De tijd zal het leren. Voor nu blijft het nieuws van zijn mogelijke transfervrije vertrek bij Ajax de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld.