×
Home Nieuws Livescore

Oud-Ajacied Ole Tobiasen hunkert naar terugkeer in voetbalwereld

Oud-Ajacied Ole Tobiasen hunkert naar terugkeer in voetbalwereld
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 januari 2024 09:48 uur

Voormalig voetballer Ole Tobiasen heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar de voetbalwereld. De oud-Ajax en Heerenveen speler heeft dit onthuld in een exclusief interview met Ajax Showtime. Tobiasen heeft zijn oog laten vallen op een functie bij zijn geliefde voormalige club in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam.

Na zijn succesvolle carrière als speler, waarin hij voor verschillende clubs heeft gespeeld, waaronder Ajax en Heerenveen, is Tobiasen vastbesloten om zijn expertise en passie voor het spel voort te zetten in een nieuwe rol. Hij heeft laten doorschemeren dat hij openstaat voor een functie bij Ajax, waar hij in het verleden veel successen heeft behaald.

Tobiasen, een trotse Deen, heeft altijd een sterke band gehad met Ajax en voelt zich nog steeds verbonden met de club. Hij heeft aangegeven dat hij graag zijn kennis en ervaring zou willen delen met de spelers en staf van Ajax. Zijn liefde voor de club en zijn verlangen om betrokken te blijven bij het voetbal, maken een functie bij Ajax een aantrekkelijke optie voor hem.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Tobiasen en Ajax, is de voormalige verdediger vastberaden om zijn wens te realiseren. Hij heeft laten doorschemeren dat hij bereid is om hard te werken en zich volledig in te zetten voor de club waar hij zoveel mooie herinneringen aan heeft.

Het is duidelijk dat Ole Tobiasen klaar is voor een nieuwe uitdaging in de voetballerij. Met zijn ervaring als speler en zijn sterke band met Ajax, lijkt een functie bij zijn voormalige club een logische stap voor hem. Het is nu aan Ajax om te beslissen of ze de Deense voetballegende willen verwelkomen in hun organisatie.