×
Home Nieuws Livescore

Topclubs Liverpool, Atlético en Leverkusen willen KRC Genk-talent El Khannouss

Topclubs Liverpool, Atlético en Leverkusen willen KRC Genk-talent El Khannouss
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 22 januari 2024 11:24 uur

Verschillende Europese topclubs hebben hun oog laten vallen op een opkomend talent uit de stal van KRC Genk. Bilal El Khannouss, een negentienjarige spelmaker, staat op het punt om een spraakmakende overstap te maken naar een van de grote namen in het internationale voetbal. Liverpool, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen behoren tot de clubs die azen op de handtekening van deze veelbelovende jongeling.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en Belgische media, zoals Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws, hebben dit nieuws naar buiten gebracht. Het lijkt erop dat El Khannouss na dit seizoen zijn vleugels zal uitslaan en zijn talenten elders zal gaan vertonen.

De interesse van Liverpool, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen is niet verwonderlijk. Deze clubs staan bekend om hun oog voor talent en hebben in het verleden al vaker jonge spelers weten te strikken die later uitgroeiden tot absolute sterren. Het is dan ook geen verrassing dat zij nu hun pijlen richten op deze veelbelovende spelmaker.

Voor KRC Genk zou het vertrek van El Khannouss een aderlating zijn. De club heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van dit talent en hoopte nog lang van zijn kwaliteiten te kunnen genieten. Echter, in het moderne voetbal is het niet ongebruikelijk dat jonge spelers snel de stap naar een hoger niveau maken.

Het is nog afwachten welke club uiteindelijk de handtekening van El Khannouss zal bemachtigen. De concurrentie is hevig en de keuze zal niet gemakkelijk zijn. Maar één ding is zeker: deze jonge spelmaker heeft een veelbelovende toekomst voor zich liggen en zal ongetwijfeld een grote impact hebben op het internationale voetbal.