×
Home Nieuws Livescore

Fenerbahçe wint met 0-3 van Maribor en bereidt zich voor op play-offs tegen FC Twente in Conference League.

Fenerbahçe wint met 0-3 van Maribor en bereidt zich voor op play-offs tegen FC Twente in Conference League.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 23:36 uur

Fenerbahçe schittert in Slovenië en verslaat NK Maribor met een verpletterende 0-3 overwinning. De derde Turkse goal werd op naam gezet van niemand minder dan Dusan Tadic, die zijn stempel drukte op de wedstrijd. Volgende week donderdag staat Fenerbahçe voor een nieuwe uitdaging in de play-offs van de Conference League, waar ze het opnemen tegen FC Twente.

Fenerbahçe liet vorige week al zien dat ze in topvorm zijn door Maribor met 3-1 te verslaan, en ook in de returnwedstrijd bleek Maribor niet opgewassen tegen de kracht van de "Sari Kanaryalar". Naast Tadic wisten ook Irfan Kahveci en oud-Feyenoorder Sebastian Sazymanski het net te vinden, waardoor Fenerbahçe met een comfortabele voorsprong de volgende ronde bereikt.

Nu staat het tweeluik met FC Twente op het programma, dat eerder op de avond met 0-3 wist te winnen van FC Riga in Letland. Het belooft een spannende strijd te worden tussen deze twee teams, die beiden laten zien dat ze klaar zijn om te strijden voor een plek in de groepsfase van de Conference League. De fans kunnen zich verheugen op een spectaculaire confrontatie tussen Fenerbahçe en FC Twente, waarbij beide teams alles zullen geven om de overwinning binnen te slepen.