×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: "Luuk de Jong heeft EK-kansen al verspeeld"

Van Hanegem:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 22 januari 2024 07:08 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn ongenoegen geuit over de voortdurende discussie omtrent de eventuele terugkeer van Luuk de Jong in het nationale elftal. De Jong, die momenteel zijn kunsten vertoont bij PSV, heeft volgens De Kromme vorig jaar al zijn kansen op een plek in het Europees Kampioenschap verspeeld.

Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, heeft de discussie rondom De Jong volledig achter zich gelaten. Hij is van mening dat de spits van PSV zijn kans heeft gehad en deze heeft laten liggen tijdens het EK. De Kromme is klaar met het voortdurende gesprek over een mogelijke terugkeer van De Jong in het nationale elftal.

De voormalige voetballer, die zelf bekend stond om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, benadrukt dat het tijd is om vooruit te kijken en nieuwe talenten een kans te geven. Volgens Van Hanegem is het belangrijk om te investeren in jonge spelers die zich nog kunnen ontwikkelen en het Nederlands elftal naar nieuwe successen kunnen leiden.

Met zijn uitgesproken mening en jarenlange ervaring in het voetbal, heeft Van Hanegem een duidelijk signaal afgegeven. Hij is klaar met de discussie en vindt dat De Jong zijn kans heeft gehad. Het is nu aan de nieuwe generatie om te laten zien wat ze waard zijn en het Nederlands elftal naar grote hoogten te brengen.