×
Home Nieuws Livescore

Contractnieuws bij Ajax en Feyenoord: Hoepel tekent tot 2026, Chahid, Sarfo en Chourak verlengen tot 2024 met optie tot 2026.

Contractnieuws bij Ajax en Feyenoord: Hoepel tekent tot 2026, Chahid, Sarfo en Chourak verlengen tot 2024 met optie tot 2026.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 20:36 uur

Groot nieuws uit de voetbalwereld! Zowel Ajax als Feyenoord hebben contractnieuws bekendgemaakt. Bij de Rotterdammers heeft de jonge talentvolle Jerayson Hoepel zijn eerste profcontract getekend, terwijl bij Ajax maar liefst drie jeugdspelers hun handtekening hebben gezet onder hun eerste verbintenis. Het gaat om Nassef Chourak, Rida Chahid en Raphaël Sarfo.

Hoepel heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2026. Rini Coolen, Head of Academy bij Feyenoord, is erg enthousiast over de jonge speler: "Jerayson is een speler waar mensen graag voor naar het voetbalveld komen. Hij is snel en technisch vaardig, en valt op door zijn geweldige individuele acties. We zullen hem de komende jaren op Varkenoord verder helpen bij zijn ontwikkeling en hopen dat hij zijn doelen kan bereiken."

De talentvolle spelers van Ajax hebben zich allemaal tot medio 2024 aan de club verbonden, met een optie voor Ajax om de contracten met twee jaar te verlengen. Chahid is een middenvelder die al zijn debuut heeft gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie, namens Jong Ajax. Ook Sarfo heeft afgelopen seizoen zijn debuut gemaakt voor Jong Ajax en zal komend seizoen deel uitmaken van de selectie. Hetzelfde geldt voor Chourak, die nog niet eerder voor het beloftenteam heeft gespeeld.

Dit is een geweldige stap voor deze jonge talenten en een mooie beloning voor hun harde werk en toewijding. We kijken uit naar hun verdere ontwikkeling en hopen dat ze succesvol zullen zijn in hun carrière bij hun respectievelijke clubs.