×
Home Livescore

Ajax wint strijd om Gaaei van PSV en andere clubs, transfer spoedig bevestigd

Ajax wint strijd om Gaaei van PSV en andere clubs, transfer spoedig bevestigd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 18:48 uur

Ajax verovert de handtekening van Anton Gaaei in de strijd tegen PSV, zo beweert de Duitse tak van Sky Sport. Naast Brighton & Hove Albion en Stade Rennais zou ook PSV interesse hebben gehad in de Deense rechtsback, maar uiteindelijk is het Ajax gelukt om hem binnen te halen.

Op woensdagavond werd bekend dat Gaaei de overstap naar Ajax maakt. Het was al duidelijk dat de verdediger andere clubs heeft afgewezen om naar Amsterdam te kunnen gaan, maar nu noemt Sky Sport ook de namen van de andere geïnteresseerde clubs. Volgens het Duitse medium was PSV dus ook in de race. Het is echter niet helemaal duidelijk hoe serieus de interesse van PSV was, aangezien het nieuws nog niet bevestigd is in Nederland. Wat wel vaststaat, is dat PSV nu bezig is met de komst van Sergiño Dest als versterking voor de backposities.

Naast PSV waren ook Brighton en Rennes geïnteresseerd in Gaaei, maar uiteindelijk heeft Ajax een vaste transfersom van 4,5 miljoen euro betaald om hem binnen te halen.

Inmiddels heeft de jeugdinternational zijn medische keuring doorstaan in Amsterdam. De transfer zal binnenkort officieel bevestigd worden door Ajax en Viborg FF, de huidige club van Gaaei. Hij wordt de zevende aanwinst van Ajax deze zomer.