×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem bekritiseert Geertruida en Hartman bij Feyenoord

Van Hanegem bekritiseert Geertruida en Hartman bij Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 januari 2024 17:16 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn ongezouten mening gegeven over de prestaties van twee jonge talenten bij Feyenoord. Van Hanegem, ook wel bekend als "De Kromme", is van mening dat Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman de afgelopen tijd niet het niveau hebben laten zien dat van hen verwacht wordt.

Met zijn scherpe blik en kritische geest heeft Van Hanegem geen blad voor de mond genomen. Hij heeft zijn pijlen gericht op dit tweetal, dat volgens hem niet in staat is geweest om hun gebruikelijke niveau te halen. De voormalige Feyenoord-speler en -trainer is van mening dat er meer van deze jonge spelers verwacht mag worden en dat zij hun potentieel nog niet volledig hebben benut.

Van Hanegem, die bekend staat om zijn eerlijke en directe benadering, heeft geen enkel probleem om zijn kritiek te uiten. Hij gelooft dat het belangrijk is om spelers te blijven uitdagen en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn jarenlange ervaring in het voetbal, weet hij als geen ander wat er nodig is om op topniveau te presteren.

Het is duidelijk dat Van Hanegem hoge verwachtingen heeft van Geertruida en Hartman. Hij hoopt dat zij de kritiek ter harte nemen en zichzelf zullen verbeteren. Als zij in staat zijn om hun gebruikelijke niveau te halen en hun potentieel volledig te benutten, kunnen zij uitgroeien tot belangrijke spelers voor Feyenoord en wellicht zelfs voor het Nederlands elftal.

Het is nu aan Geertruida en Hartman om te bewijzen dat zij in staat zijn om de kritiek van Van Hanegem te weerleggen. Met hun talent en doorzettingsvermogen hebben zij de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en te laten zien wat zij waard zijn. De komende periode zal cruciaal zijn voor hun carrières en het is aan hen om te laten zien dat zij in staat zijn om op topniveau te presteren.