×
Home Nieuws Livescore

RKC Waalwijk haalt Reuven Niemeijer binnen als aanvallende versterking uit Italië.

RKC Waalwijk haalt Reuven Niemeijer binnen als aanvallende versterking uit Italië.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 17:36 uur

RKC Waalwijk heeft een verrassende aanwinst binnengehaald in de vorm van Reuven Niemeijer, die rechtstreeks uit Italië is overgevlogen. De schaduwspits komt over van Brescia en zal in Waalwijk een dynamisch duo vormen met diepe spits Michiel Kramer.

Bij zijn voormalige club, Serie B-club Brescia, had Niemeijer nog een éénjarig contract. In Waalwijk heeft de oud-speler van Heracles Almelo, FC Emmen en Excelsior een contract getekend tot medio 2024, met de optie voor nog een jaar. "We hebben er lang aan gewerkt om Reuven naar Waalwijk te halen en we zijn dan ook erg blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Reuven is een aanvallende middenvelder met specifieke kwaliteiten in het creëren van kansen", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubwebsite.

Niemeijer zelf is enthousiast over zijn nieuwe avontuur. "De visie van RKC Waalwijk sprak me meteen aan", zegt hij. "Deze club heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om presteren en ontwikkelen in een hechte en familiaire sfeer, en daar wil ik graag deel van uitmaken."

Met de komst van Niemeijer is RKC alweer toe aan zijn elfde zomeraanwinst, nadat er deze zomer al veel vertrouwde gezichten zijn vertrokken uit Waalwijk. Helaas begonnen de Brabanders niet al te best aan het seizoen met een 3-1 nederlaag tegen sc Heerenveen.

𝚆𝚎𝚕𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚝𝚘 𝚆𝚊𝚊𝚕𝚠𝚒𝚓𝚔, 𝚁𝚎𝚞𝚟𝚎𝚗 𝙽𝚒𝚎𝚖𝚎𝚒𝚓𝚎𝚛! 💛💙

— RKC Waalwijk (@RKCWAALWIJK) 17 augustus 2023