×
Home Nieuws Livescore

Timber's kruisbandblessure zorgt voor paniek bij Arsenal, Britse media in mineur

Timber's kruisbandblessure zorgt voor paniek bij Arsenal, Britse media in mineur
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 16:48 uur

Engelse tabloids leven intens mee met Jurriën Timber. De jonge Oranje-international maakte een veelbelovende start bij Arsenal, maar zijn seizoen kan nu al voorbij zijn door een vervelende kruisbandblessure. De Britse media benadrukken dat dit slecht nieuws is voor The Gunners.

Kwaliteitskrant The Telegraph merkt op dat Mikel Arteta de blessure van Timber als een enorme tegenslag beschouwt. "Toen Timber zijn knieblessure opliep tegen Nottingham Forest, leek er aanvankelijk geen ernstig probleem te zijn. Hij had ook geen noemenswaardige pijn. Het is echter duidelijk dat Timber geen andere schade aan zijn knie heeft opgelopen, wat ongebruikelijk is bij kruisbandblessures."

'Timb-aargh', schreeuwt boulevardkrant The Sun in grote letters. "Het verlies van Timber zal een enorme impact hebben op de rest van het seizoen. Arteta moet nu beslissen of hij wil gokken op Oleksandr Zinchenko (die net terugkeert van een blessure, red.) in de Londense derby tegen Crystal Palace, die gepland staat voor maandag."

The Daily Mail spreekt van "de rampzalige blessure van Jurriën Timber bij zijn debuut". "Arsenal leek klaar te zijn voor het nieuwe seizoen, maar nu kunnen meerdere blessures het seizoen van The Gunners ontsporen. Timber zal nu maanden aan de zijlijn moeten staan om te herstellen van zijn blessure, slechts enkele weken nadat hij bij de club kwam."


"The Mirror" benadrukt dat Ajax-verdediger Timber werd aangetrokken vanwege zijn veelzijdigheid: hij kan op elke positie in de verdediging spelen. "Door de blessure is de hand van Arteta nu behoorlijk verzwakt. De manager baalt ervan dat hij Timber nu al moet missen."