×
Home Nieuws Livescore

Van den Berg verrast door 'superdeal' Henderson naar Ajax

Van den Berg verrast door 'superdeal' Henderson naar Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 januari 2024 07:32 uur

Jonge Nederlandse voetbaltalent Sepp van den Berg was aanvankelijk sceptisch over de geruchten dat Ajax interesse had in Jordan Henderson. De 22-jarige verdediger, die bekend staat om zijn scherpe inzicht op het veld, beschouwt de aankomst van de ervaren Engelse international als een buitengewone overeenkomst voor de Amsterdammers.

Van den Berg, wiens voetbalcarrière in een stroomversnelling is gekomen, had aanvankelijk zijn twijfels over de haalbaarheid van zo'n transfer. Echter, na het horen van de officiële bevestiging van Ajax, kon hij zijn enthousiasme niet verbergen. Hij beschouwt de komst van Henderson als een enorme versterking voor het team en gelooft dat de Engelsman een cruciale rol zal spelen in het bereiken van succes.

Met 81 interlands voor Engeland op zijn naam, brengt Henderson een schat aan ervaring en leiderschap met zich mee naar de Johan Cruijff ArenA. Van den Berg is ervan overtuigd dat de aanwezigheid van de Engelse middenvelder een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van de jongere spelers in het team.

De 'superdeal', zoals Van den Berg het noemt, is een teken van de ambitie van Ajax om zich te meten met de Europese topclubs. De club heeft de afgelopen jaren bewezen een broedplaats te zijn voor jong talent en met de toevoeging van Henderson hopen ze hun succesverhaal voort te zetten.

Hoewel sommigen misschien verrast zijn door deze onverwachte transfer, is Van den Berg ervan overtuigd dat het een slimme zet is van Ajax. Hij is ervan overtuigd dat Henderson een belangrijke rol zal spelen in het versterken van de defensie en het creëren van een solide basis voor het team.

Met de komst van Henderson is de toekomst van Ajax veelbelovend. Van den Berg kijkt uit naar de samenwerking met de Engelse international en is vastbesloten om samen met hem te strijden voor succes op nationaal en internationaal niveau.