×
Home Livescore

KNVB meldt: VVV-Venlo vs. ADO Den Haag afgelast door weer

KNVB meldt: VVV-Venlo vs. ADO Den Haag afgelast door weer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2024 17:32 uur

De KNVB heeft aangekondigd dat het langverwachte treffen tussen VVV-Venlo en ADO Den Haag op vrijdag 19 januari geen doorgang zal vinden. Het voetbalduel, dat oorspronkelijk gepland stond om 20:00 uur, is helaas afgelast vanwege de ongunstige weersomstandigheden.

De weergoden hebben hun grillige kant laten zien en hebben ervoor gezorgd dat het speelveld onbespeelbaar is geworden. De regenval van de afgelopen dagen heeft het veld omgetoverd tot een modderpoel, waardoor het onmogelijk is om een fatsoenlijke wedstrijd te spelen.

De teleurstelling onder de spelers, trainers en fans is groot. Beide teams waren klaar om de strijd aan te gaan, maar moeten nu geduldig wachten op een nieuwe datum voor dit spannende duel.

De KNVB heeft aangegeven dat er zo snel mogelijk een nieuwe speeldatum zal worden vastgesteld. Het is een kwestie van afwachten tot de weersomstandigheden verbeteren en het veld weer in optimale conditie is.

Tot die tijd zullen de spelers van VVV-Venlo en ADO Den Haag hun focus verleggen naar andere wedstrijden en trainingsessies. Ze zullen hun uiterste best doen om in topvorm te blijven en klaar te zijn voor het moment dat het duel eindelijk kan plaatsvinden.

De fans zullen geduldig moeten zijn en hun enthousiasme bewaren voor de nieuwe datum. Hopelijk zal het wachten de moeite waard zijn en kunnen ze genieten van een spectaculaire wedstrijd tussen deze twee teams.