×
Home Livescore

Ziyech's medische keuring op schema voor Galatasaray-transfer, ondanks eerdere afkeuring geruchten

Ziyech's medische keuring op schema voor Galatasaray-transfer, ondanks eerdere afkeuring geruchten
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 09:48 uur

Volgens de Italiaanse sportmedia is er absoluut niets mis met het eerste deel van de medische keuring van Hakim Ziyech. Eerder beweerde Wilfred Genee in Vandaag Inside dat de middenvelder was afgekeurd door Galatasaray, volgens 'doorgaans betrouwbare bronnen'. Maar volgens de Italiaanse media is daar dus helemaal niets van waar.

Ziyech ondergaat zijn medische keuring nog steeds in Londen en het eerste deel is naar verluidt succesvol verlopen. Vrijdag zal hij het laatste deel van de keuring ondergaan en als alles goed gaat, zal hij naar Istanbul vliegen om zijn contract te ondertekenen. Genee beweerde eerder dat Ziyech niet door de keuring was gekomen. De middenvelder bevindt zich momenteel in een uitzichtloze situatie bij zijn huidige club Chelsea.

Eerder deze zomer leek Ziyech al op weg naar Al Nassr, maar die transfer ging op het laatste moment niet door. Er deden verschillende verhalen de ronde over het mislukken van die transfer, waaronder het verhaal dat Ziyech de medische keuring niet had doorstaan vanwege knieproblemen. Een andere reden zou zijn dat beide partijen het financieel niet eens konden worden.