×
Home Nieuws Livescore

AFCA Supportersclub eist waarheid over Mislintat's transferactiviteiten

AFCA Supportersclub eist waarheid over Mislintat's transferactiviteiten
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 januari 2024 15:32 uur

In een publieke verklaring heeft de Vereniging van Fanatieke Ajax Supporters (VFAS) haar ongenoegen geuit over de recente ontwikkelingen binnen de club. Volgens de VFAS heeft elke supporter van Ajax het recht om de waarheid te kennen. De verklaring verwijst naar de gebeurtenissen van afgelopen zomer, toen de voormalige directeur voetbalzaken, Sven Mislintat, maar liefst twaalf nieuwe spelers naar Amsterdam haalde.

De VFAS suggereert dat er mogelijk sprake is geweest van bedrog door de vertrokken Duitser. Ze roepen op tot volledige transparantie en willen dat de club alle feiten omtrent deze transfers openbaar maakt. De supportersclub benadrukt dat het vertrouwen van de fans in de club op het spel staat en dat het essentieel is om de waarheid te achterhalen.

De VFAS is van mening dat de supporters recht hebben op eerlijke en betrouwbare informatie over de gang van zaken binnen de club. Ze stellen dat het belangrijk is om eventuele misstanden aan het licht te brengen en verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele misleiding van de fans.

De supportersclub roept Ajax op om de nodige stappen te ondernemen om de waarheid te achterhalen en eventuele verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. Ze benadrukken dat de integriteit van de club en het vertrouwen van de supporters op het spel staan.

De VFAS sluit haar verklaring af met de oproep aan alle Ajax-fans om samen te staan in deze zoektocht naar de waarheid en om de club te blijven steunen, ongeacht de uitkomst van het onderzoek.