×
Home Nieuws Livescore

Marko Arnautovic keert na 13 jaar terug bij Inter voor €10 miljoen. De Oostenrijker speelde eerder voor Twente, Bremen, Stoke, West Ham en Shanghai.

Marko Arnautovic keert na 13 jaar terug bij Inter voor €10 miljoen. De Oostenrijker speelde eerder voor Twente, Bremen, Stoke, West Ham en Shanghai.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 00:00 uur

Marko Arnautovic maakt zijn langverwachte comeback bij Internazionale. De Oostenrijkse voetballer, die eerder al voor de club speelde, keert terug naar Milaan na een overstap van Bologna. De verliezend finalist van de Champions League heeft ongeveer tien miljoen euro betaald voor de 34-jarige Arnautovic, inclusief bonussen.

Het is al dertien jaar geleden dat Arnautovic voor het laatst in het shirt van Inter speelde. Destijds was zijn verblijf in Milaan niet bepaald succesvol, maar zijn liefde voor de club is altijd blijven bestaan. Nu krijgt hij de kans om zijn oude club opnieuw te vertegenwoordigen.

Inter was op zoek naar een nieuwe spits na het vertrek van Edin Dzeko naar Fenerbahçe. Arnautovic speelde sinds 2021 voor Bologna en wist indruk te maken met 25 doelpunten in 58 wedstrijden. Vorig jaar weigerde Bologna nog een aanbod van Manchester United voor de Oostenrijker.

Naast Bologna, Inter en FC Twente heeft Arnautovic ook gespeeld voor Werder Bremen, Stoke City, West Ham United en Shanghai Port. Zijn veelzijdigheid en ervaring zullen ongetwijfeld van toegevoegde waarde zijn voor Inter.

De club verwelkomde Arnautovic met open armen op social media, waar ze hem een warm welkom heetten. De fans van Inter kunnen niet wachten om hun geliefde speler weer in actie te zien.