×
Home Nieuws Livescore

Chelsea overweegt Benzema en Firmino als doelpuntenmakers, meldt The Telegraph.

Chelsea overweegt Benzema en Firmino als doelpuntenmakers, meldt The Telegraph.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 januari 2024 11:16 uur

In de jacht naar het vinden van het net, lijkt Chelsea een onverwachte wending te willen nemen op de transfermarkt. Volgens een bron bij The Telegraph overweegt de Londense grootmacht om te gaan voor twee opvallende namen: Karim Benzema en Roberto Firmino.

De keuze voor Benzema zou zonder twijfel een spraakmakende zet zijn. De Franse ster van Real Madrid heeft al jarenlang zijn stempel gedrukt op het internationale voetbal en staat bekend om zijn dodelijke precisie voor het doel. Met zijn ervaring en doelpunteninstinct zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Chelsea.

Daarnaast wordt ook Firmino genoemd als mogelijke optie. De Braziliaanse aanvaller van Liverpool heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een cruciale schakel in het succes van de Engelse club. Met zijn technische vaardigheden en vermogen om doelpunten te maken én te creëren, zou hij een interessante keuze zijn voor Chelsea.

Het is duidelijk dat Chelsea vastberaden is om hun aanvalslinie te versterken en met deze twee namen laten ze zien dat ze bereid zijn om buiten de gebaande paden te treden. Het is echter nog afwachten of deze geruchten werkelijkheid zullen worden en of Chelsea daadwerkelijk in staat zal zijn om Benzema of Firmino aan te trekken.

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Chelsea, aangezien ze hun opties zorgvuldig zullen afwegen en beslissingen zullen nemen die van invloed kunnen zijn op hun toekomstige succes. Het is een spannende tijd voor de Londense topclub en de fans zullen ongetwijfeld vol verwachting uitkijken naar de ontwikkelingen op de transfermarkt.