×
Home Nieuws Livescore

Kromme kritiek: Brobbey niet Real Madrid-waardig volgens Van Hanegem

Kromme kritiek: Brobbey niet Real Madrid-waardig volgens Van Hanegem
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 januari 2024 07:08 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn ongezouten mening gegeven over de lof die één speler van Ajax ontvangt. Volgens de Kromme is Brian Brobbey absoluut niet van het kaliber dat bij Real Madrid past, zo verklaarde hij onlangs.

In een recent interview liet Van Hanegem weten dat hij van mening is dat de jonge spits van de Amsterdammers te veel wordt opgehemeld. Hoewel Brobbey zeker potentie heeft, is hij volgens de voetballegende nog niet klaar voor het niveau van de Spaanse grootmacht.

Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses, benadrukte dat hij niet twijfelt aan de kwaliteiten van Brobbey, maar dat hij simpelweg nog niet het niveau heeft bereikt dat nodig is om bij clubs als Real Madrid te spelen. De voormalige middenvelder gaf aan dat de jonge aanvaller nog veel moet leren en zich verder moet ontwikkelen voordat hij klaar is voor een dergelijke stap.

De uitspraken van Van Hanegem hebben voor de nodige ophef gezorgd binnen de voetbalwereld. Sommige fans van Ajax zijn het niet eens met de kritiek van de voetballegende en vinden dat Brobbey juist alle lof verdient. Anderen zijn het echter eens met Van Hanegem en zijn van mening dat de jonge spits nog een lange weg te gaan heeft voordat hij op het niveau van Real Madrid kan spelen.

Het is duidelijk dat de mening van Van Hanegem verdeeldheid zaait, maar het is en blijft zijn persoonlijke visie op de situatie. De tijd zal uitwijzen of Brobbey inderdaad het potentieel heeft om op het hoogste niveau te schitteren, of dat Van Hanegem gelijk krijgt met zijn kritische kijk op de jonge Ajacied.