×
Home Nieuws Livescore

Nuytinck trots op NEC na gelijkspel tegen Feyenoord

Nuytinck trots op NEC na gelijkspel tegen Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 14 januari 2024 21:32 uur

Bram Nuytinck, de trotse aanvoerder van NEC, straalt van blijdschap na het behalen van een kostbaar punt tegen de geduchte tegenstander Feyenoord. Met een eindstand van 2-2, is het duidelijk dat de Nijmegenaren een ware strijd hebben geleverd op het veld. Ondanks het feit dat de wedstrijd verre van perfect was, erkent Nuytinck de immense kwaliteit en het onverzettelijke karakter van zijn team.

In een opmerkelijke uitspraak geeft de verdediger toe dat NEC verre van hun beste spel heeft laten zien. Echter, in plaats van zich te laten ontmoedigen door deze constatering, benadrukt Nuytinck juist de veerkracht en vastberadenheid van zijn ploeg. Hij prijst de spelers voor hun onvermoeibare inzet en hun vermogen om zichzelf te herpakken, zelfs in moeilijke momenten.

Met deze gelijkspel tegen Feyenoord bewijst NEC dat ze niet bang zijn om de strijd aan te gaan met de topclubs in de competitie. Nuytinck benadrukt dat dit punt een belangrijke mijlpaal is voor de club en dat het hen zal motiveren om nog harder te werken en te blijven groeien als team.

De aanvoerder sluit af met een boodschap van hoop en vastberadenheid. Hij gelooft dat NEC, ondanks de mindere wedstrijd, op de goede weg is en dat ze met hun kwaliteit en karakter in staat zijn om nog meer successen te behalen in de toekomst.