×
Home Nieuws Livescore

NEC houdt vast aan Magnus Mattsson ondanks miljoenenbod

NEC houdt vast aan Magnus Mattsson ondanks miljoenenbod
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 januari 2024 20:08 uur

NEC houdt stevig vast aan Magnus Mattsson, zo benadrukt Rogier Meijer, de trainer van de club. Na het gelijkspel tegen Feyenoord (2-2) krijgt Meijer van niemand minder dan Hans Kraay jr. te horen dat zelfs een astronomisch bedrag van vijf miljoen euro niet voldoende is om de Deense sensatie los te peuteren uit Nijmegen.

Het is duidelijk dat NEC vastbesloten is om Mattsson te behouden, ongeacht welke verleidelijke aanbiedingen er op tafel worden gelegd. Meijer, die zijn team naar een indrukwekkend resultaat tegen Feyenoord leidde, is vastberaden om de Deense uitblinker in zijn gelederen te houden.

Deze onverzettelijkheid van NEC heeft de aandacht getrokken van niemand minder dan Hans Kraay jr., een bekende persoonlijkheid in de voetbalwereld. Kraay jr., altijd op zoek naar primeurs en sappige transfergeruchten, heeft persoonlijk contact opgenomen met Meijer om te informeren naar de situatie rondom Mattsson.

Tot zijn grote verbazing kreeg Kraay jr. te horen dat zelfs een bedrag van vijf miljoen euro niet genoeg zou zijn om Mattsson los te weken uit Nijmegen. Dit nieuws zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld, waar transferbedragen vaak de pan uit rijzen.

Het is duidelijk dat NEC vastbesloten is om hun sterspeler te behouden en dat Meijer geen enkele intentie heeft om Mattsson te laten gaan. De Deense sensatie heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de harten van de NEC-fans veroverd.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen. Zal er een club zijn die bereid is om NEC's onwrikbare standpunt te trotseren en een nog hoger bod uit te brengen? Of zal Mattsson uiteindelijk zijn carrière voortzetten in Nijmegen, waar hij al zo geliefd is bij het publiek?

Voor nu blijft NEC vastberaden en onvermurwbaar in hun streven om Mattsson te behouden. De Deense uitblinker kan zich gelukkig prijzen met zo'n toegewijde club en trainer die hem koste wat kost willen behouden.