×
Home Livescore

Kroatische miljoenenaankoop Sutalo geblesseerd in Ajax' overwinning op NEC

Kroatische miljoenenaankoop Sutalo geblesseerd in Ajax' overwinning op NEC
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 januari 2024 18:24 uur

In een sensationele wedstrijd tussen Ajax en NEC heeft Josip Sutalo helaas een onfortuinlijke blessure opgelopen, zo meldt de immer betrouwbare trainer John van 't Schip. De Kroatische voetballer, die voor een aanzienlijk bedrag naar Ajax is gehaald, moest tijdens de rust van het duel noodgedwongen het veld verlaten vanwege een pijnlijke kuit.

De wedstrijd zelf was een waar spektakelstuk, waarbij beide teams alles uit de kast haalden om de overwinning binnen te slepen. Ajax wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken, maar de blessure van Sutalo wierp een schaduw over de feestvreugde.

Het is nog onduidelijk hoe lang de talentvolle Kroaat uit de roulatie zal zijn. De medische staf van Ajax zal de komende dagen de blessure van Sutalo nader onderzoeken en een behandelplan opstellen om hem zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen.

Trainer Van 't Schip betreurt het voorval en hoopt dat Sutalo spoedig zal herstellen. "Josip is een belangrijke speler voor ons team en we zullen er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen. Het is altijd vervelend om een speler te zien uitvallen, maar we hebben vertrouwen in onze medische staf en hun expertise om hem te behandelen."

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat ze hun nieuwe aanwinst voorlopig moeten missen, maar ze zullen ongetwijfeld ook vol vertrouwen uitkijken naar zijn terugkeer op het veld. In de tussentijd zal de ploeg van Van 't Schip er alles aan doen om de afwezigheid van Sutalo op te vangen en de successen voort te zetten.