×
Home Nieuws Livescore

Ajax wacht af op Henderson, Al Ettifaq houdt stil

Ajax wacht af op Henderson, Al Ettifaq houdt stil
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 januari 2024 17:16 uur

Volgens een recent bericht van een Nederlandse krant, De Telegraaf genaamd, bevindt Ajax zich momenteel in een enigszins onzekere positie met betrekking tot de mogelijke transfer van Jordan Henderson. Het lijkt erop dat het grootste obstakel momenteel te vinden is in het verre Saudi-Arabië, waar de club van Henderson, Al Ettifaq genaamd, weigert een concrete vraagprijs te communiceren.

Ajax, een vooraanstaande Nederlandse voetbalclub, heeft zijn oog laten vallen op de getalenteerde Henderson en is nu in afwachting van verdere ontwikkelingen. Echter, de situatie wordt bemoeilijkt door de onwil van Al Ettifaq om openlijk te onderhandelen over de financiële eisen voor de transfer.

Deze ondoorzichtige houding van Al Ettifaq heeft Ajax in een soort wachtkamer geplaatst, waar ze geduldig moeten afwachten tot er meer duidelijkheid komt. Het is een spel van kat en muis, waarbij Ajax probeert te achterhalen wat de vraagprijs zou kunnen zijn, terwijl Al Ettifaq de kaarten dicht tegen de borst houdt.

Het is een situatie die de gemoederen bezighoudt in de voetbalwereld, aangezien Henderson wordt beschouwd als een waardevolle aanwinst voor elk team. Zijn vaardigheden en leiderschap op het veld hebben hem tot een gewilde speler gemaakt, en Ajax is vastbesloten om hem aan hun selectie toe te voegen.

Het is echter nog onduidelijk hoe lang deze impasse zal duren. Zullen Al Ettifaq en Ajax uiteindelijk tot een overeenkomst komen? Of zal deze transferdans eindigen zonder een bevredigend resultaat voor beide partijen? Voorlopig blijft Ajax in de wachtkamer zitten, hopend op een doorbraak in de onderhandelingen met Al Ettifaq.