×
Home Nieuws Livescore

Veerman hoopt op Spaanse doorbraak na advies Seuntjens en Fraser

Veerman hoopt op Spaanse doorbraak na advies Seuntjens en Fraser
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 14 januari 2024 11:16 uur

Ralf Seuntjens en Henk Fraser zijn van mening dat Joey Veerman zijn carrière naar een hoger niveau kan tillen door een overstap naar Spanje te maken. Veerman, die dit seizoen indruk heeft gemaakt als middenvelder bij PSV, heeft de ambitie om komende zomer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Seuntjens en Fraser, beiden ervaren in de voetbalwereld, zien Spanje als de ideale bestemming voor Veerman. Ze zijn ervan overtuigd dat de technische en tactische aspecten van het Spaanse voetbal perfect aansluiten bij de kwaliteiten van de jonge middenvelder.

Veerman zelf is enthousiast over de mogelijkheid om zijn horizon te verbreden en zijn talenten verder te ontwikkelen in een competitie van hoog niveau. Hij erkent dat een stap naar Spanje een grote uitdaging zal zijn, maar hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en zijn potentieel te benutten.

Hoewel er nog geen concrete interesse is getoond door Spaanse clubs, zijn Seuntjens en Fraser ervan overtuigd dat Veerman spoedig in de belangstelling zal staan. Ze prijzen zijn technische vaardigheden, spelinzicht en volwassenheid op het veld, wat hem een waardevolle aanwinst zou maken voor elke club.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Veerman, aangezien hij zijn prestaties op het veld moet blijven verbeteren om de aandacht van potentiële geïnteresseerde clubs te trekken. Met de steun en begeleiding van Seuntjens en Fraser, evenals zijn eigen vastberadenheid, lijkt Veerman klaar te zijn voor de volgende stap in zijn carrière.