×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong schiet zichzelf de Eredivisie geschiedenis in!

Luuk de Jong schiet zichzelf de Eredivisie geschiedenis in!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 januari 2024 22:24 uur

Voormalig voetballer Marciano Vink is sprakeloos als het gaat om de prestaties van Luuk de Jong. De aanvaller van PSV liet zaterdagavond zijn stempel drukken door maar liefst twee doelpunten te maken in de eerste helft van de wedstrijd tegen Excelsior. Hierdoor heeft De Jong zichzelf een plekje veroverd in de top tien van de eeuwige topscorerslijst van de Eredivisie.

Vink, die zelf ook een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, kan zijn bewondering voor De Jong niet onder woorden brengen. De spits van PSV heeft keer op keer laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Met zijn doelpunten heeft hij niet alleen zijn eigen statistieken verbeterd, maar ook bijgedragen aan de successen van PSV.

De prestatie van De Jong is des te indrukwekkender als we bedenken dat hij zich heeft weten te meten met de groten der Eredivisie. Hij heeft zichzelf nu gevestigd tussen de legendarische namen die de Nederlandse competitie heeft voortgebracht. Dit is een mijlpaal waar veel spelers alleen maar van kunnen dromen.

Het is duidelijk dat De Jong een speler is die zijn stempel drukt op het Nederlandse voetbal. Zijn doelpunten zijn van onschatbare waarde voor PSV en hij blijft zichzelf keer op keer overtreffen. Het is dan ook geen verrassing dat hij nu deel uitmaakt van de elitegroep van topscorers in de Eredivisie.

Vink kan alleen maar hopen dat De Jong deze vorm vasthoudt en blijft schitteren op het veld. Zijn prestaties zijn een inspiratie voor jonge voetballers en een genot om naar te kijken voor voetballiefhebbers. De Jong heeft bewezen dat hij een van de beste spelers van Nederland is en zijn plaats in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal is nu al verzekerd.