×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijk: Gullit verbaasd over Tagliafico's verlangen om terug te keren naar Ajax, ondanks behandeling. Terugkeer lastig door prijskaartje.

Opmerkelijk: Gullit verbaasd over Tagliafico's verlangen om terug te keren naar Ajax, ondanks behandeling. Terugkeer lastig door prijskaartje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 18:48 uur

Ruud Gullit verbaasd over verlangen Nicolás Tagliafico om terug te keren naar Ajax

In een opmerkelijke wending heeft Nicolás Tagliafico aangegeven graag terug te willen keren naar Ajax. Dit nieuws heeft echter voor de nodige verbazing gezorgd bij voetballegende Ruud Gullit. Gullit begrijpt niet waarom Tagliafico terug zou willen naar de club, gezien de behandeling die hij in zijn laatste jaren heeft gekregen.

"Ik vind het echt vreemd. Als ik zo behandeld was, zou ik absoluut niet terug willen", aldus Gullit tijdens een interview met Rondo van Ziggo Sport. "Ik zou denken: 'Ik moest altijd op de bank zitten. Ik heb zelfs een WK-finale gespeeld en nu vragen ze me om terug te keren?' Dat zou ik niet doen."

De terugkeer van Tagliafico naar Ajax lijkt volgens journalist Fabrizio Romano in ieder geval een lastige opgave te worden. Olympique Lyon vraagt namelijk een bedrag dat Ajax niet bereid is te betalen voor de Argentijnse verdediger.

Collega-analist Rafael van der Vaart begrijpt daarentegen wel waarom Tagliafico terug wil naar Ajax. "Als je niet speelt bij Lyon, waarom zou je dan niet terugkeren?" Van der Vaart is van mening dat Tagliafico ook een leidersrol kan vervullen bij Ajax, aangezien huidig aanvoerder Steven Bergwijn niet altijd als een typische leider wordt gezien. "Er is gewoon niemand anders. Davy Klaassen zal niet spelen en ik heb ook mijn twijfels bij Steven Berghuis als leider. Ik denk dat Maurice Steijn hoopt dat Bergwijn het tegendeel bewijst."