×
Home Nieuws Livescore

Pusic: Slot blijft trouw aan Feyenoord, ondanks Shakhtar avontuur.

Pusic: Slot blijft trouw aan Feyenoord, ondanks Shakhtar avontuur.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 januari 2024 14:48 uur

Trainer Marino Pusic heeft er alle vertrouwen in dat Arne Slot ook na dit seizoen nog steeds de leiding zal hebben over het team van Feyenoord. Pusic, die eerder dit jaar aantrad als hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk, gelooft dat Slot nog lang niet klaar is met de Rotterdamse club.

Pusic, die eerder als assistent fungeerde bij Feyenoord, heeft een sterke band met Slot opgebouwd en is ervan overtuigd dat de ambitieuze coach nog veel te bieden heeft aan de club. Ondanks het feit dat Slot momenteel aan het roer staat bij Shakhtar Donetsk, is Pusic ervan overtuigd dat zijn collega nog steeds een sterke band heeft met Feyenoord en dat hij graag terug zou keren naar de club.

Hoewel er nog geen officiƫle gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Slot en Feyenoord, is Pusic ervan overtuigd dat de clubleiding openstaat voor een mogelijke terugkeer van de succesvolle coach. Pusic benadrukt dat Slot een grote impact heeft gehad op het team en dat zijn vertrek naar Shakhtar Donetsk slechts een tijdelijke situatie is.

Met zijn scherpe tactische inzicht en zijn vermogen om spelers te motiveren, heeft Slot bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor Feyenoord. Pusic is ervan overtuigd dat Slot nog steeds gepassioneerd is over het leiden van het team en dat hij graag zijn stempel wil drukken op de Rotterdamse club.

Hoewel de toekomst van Slot bij Feyenoord nog onzeker is, is Pusic optimistisch over de mogelijkheid van een langdurige samenwerking tussen de coach en de club. Hij gelooft dat Slot nog veel te bieden heeft en dat hij de juiste persoon is om Feyenoord naar nieuwe successen te leiden.

Het is duidelijk dat Pusic een groot vertrouwen heeft in de capaciteiten van Slot en dat hij ervan overtuigd is dat de coach nog lang niet is uitgekeken op Feyenoord. Met zijn visie en passie voor het spel, zou Slot een waardevolle aanwinst zijn voor de Rotterdamse club, zowel nu als in de toekomst.