×
Home Nieuws Livescore

Kimmich verplettert transferdromen PSG, blijft trouw aan Bayern

Kimmich verplettert transferdromen PSG, blijft trouw aan Bayern
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 januari 2024 12:08 uur

In een verrassende wending heeft Joshua Kimmich alle geruchten over een mogelijke overgang naar Paris Saint-Germain de kop ingedrukt. De getalenteerde Duitse middenvelder, die de afgelopen tijd in verband werd gebracht met een transfer naar de Franse hoofdstad, heeft nu duidelijk gemaakt dat een winterse overstap voorlopig niet aan de orde is.

Met zijn uitstekende prestaties op het veld heeft Kimmich de aandacht getrokken van verschillende topclubs, waaronder PSG. De Franse grootmacht werd gezien als een mogelijke bestemming voor de veelzijdige middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht.

Echter, ondanks de speculaties en de verleidelijke mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Franse Ligue 1, heeft Kimmich besloten om trouw te blijven aan zijn huidige club. Hij heeft aangegeven dat hij zich volledig wil focussen op zijn huidige team en dat een transfer deze winter niet aan de orde is.

Deze beslissing zal ongetwijfeld een teleurstelling zijn voor PSG, die gehoopt hadden om Kimmich aan hun selectie toe te voegen. De club zal nu op zoek moeten gaan naar alternatieve versterkingen om hun ambities waar te maken.

Voor Kimmich zelf betekent dit dat hij zijn ontwikkeling bij zijn huidige club kan voortzetten. Als een van de meest veelbelovende spelers in het Europese voetbal, zal hij ongetwijfeld blijven streven naar succes en zijn stempel blijven drukken op het spel.

Hoewel een winterse transfer naar PSG voorlopig van de baan is, blijft de toekomst van Kimmich onzeker. Met zijn talent en potentieel zal hij ongetwijfeld in de toekomst opnieuw in verband worden gebracht met topclubs. Voor nu zal hij echter zijn focus leggen op zijn huidige club en het behalen van successen in het huidige seizoen.