×
Home Nieuws Livescore

PSV-trainer Bosz houdt Vertessen tegen: geen transfer naar Union Berlin en Toulouse

PSV-trainer Bosz houdt Vertessen tegen: geen transfer naar Union Berlin en Toulouse
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 januari 2024 13:32 uur

Op de persconferentie voorafgaand aan de aankomende competitiewedstrijd tegen Excelsior, heeft trainer Peter Bosz van PSV duidelijk gemaakt dat Yorbe Vertessen niet zal vertrekken. De jonge aanvaller, slechts 23 jaar oud, heeft de aandacht getrokken van Union Berlin en Toulouse, maar zijn wens om Eindhoven te verlaten is niet in overeenstemming met de plannen van de club.

Bosz benadrukte dat Vertessen een belangrijke rol speelt in het team en dat zijn talent en potentieel van onschatbare waarde zijn voor PSV. De trainer is vastbesloten om de speler te behouden en hem verder te ontwikkelen binnen de club.

Hoewel de interesse van Union Berlin en Toulouse begrijpelijk is gezien de kwaliteiten van Vertessen, heeft PSV geen intentie om hem te laten gaan. De club ziet in hem een cruciale speler voor de toekomst en wil hem de kans geven om zijn talent volledig te ontplooien.

Vertessen zelf heeft aangegeven dat hij graag elders wil spelen, maar zal zich nu moeten richten op zijn huidige club. Het is duidelijk dat PSV vastberaden is om hem te behouden en zijn potentieel te benutten. De supporters kunnen dus opgelucht ademhalen, wetende dat Vertessen voorlopig nog in het rood-witte shirt van PSV zal blijven schitteren.