×
Home Nieuws Livescore

Jurriën Timber loopt zware knieblessure op tijdens Premier League-debuut voor Arsenal

Jurriën Timber loopt zware knieblessure op tijdens Premier League-debuut voor Arsenal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 16:36 uur

Arsenal heeft een belangrijke update gegeven over de blessure van Jurriën Timber. De Nederlandse verdediger, die zijn debuut maakte in de Premier League voor The Gunners, heeft helaas een knieblessure opgelopen. Het ziet ernaar uit dat hij mogelijk meer dan een halfjaar aan de zijlijn zal moeten staan.

Na uitgebreid onderzoek en assessments met specialisten is gebleken dat Timber schade heeft aan zijn rechterknie, met name aan zijn kruisband. Om zijn blessure te herstellen, zal de verdediger binnenkort een operatie ondergaan. Arsenal meldt dat hij voor onbepaalde tijd niet beschikbaar zal zijn, maar volgens de betrouwbare bron Fabrizio Romano kan dit wel eens een periode van zes tot zeven maanden zijn.

Arsenal staat volledig achter Timber en zal er alles aan doen om hem te ondersteunen bij zijn herstel. Het medische team zal zich volledig inzetten om ervoor te zorgen dat hij goed herstelt en zo snel mogelijk weer op het veld kan staan.

De blessure van Timber vond plaats tijdens de wedstrijd van Arsenal tegen Nottingham Forest, waarin het nieuwe Premier League-seizoen van start ging. In de eerste helft kreeg hij een harde tackle te verduren, wat resulteerde in een gele kaart en de nodige pijn aan zijn knie. Na een behandeling kon hij nog even doorspelen, maar vijf minuten later moest hij toch het veld verlaten nadat hij zich verkeerd had verstapt.

We wensen Jurriën Timber veel sterkte en een spoedig herstel toe. Arsenal en zijn fans staan achter hem en kijken uit naar zijn terugkeer op het veld.