×
Home Nieuws Livescore

Almada mogelijk vervanger Correa bij Atlético Madrid

Almada mogelijk vervanger Correa bij Atlético Madrid
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2024 23:16 uur

In een verrassende wending van het transferseizoen heeft de jonge Argentijnse sensatie Thiago Almada de aandacht getrokken van Atlético Madrid. Met de mogelijke transfer van Angel Correa naar Saudi-Arabië in het vooruitzicht, heeft de Spaanse club Almada op het oog als zijn vervanger.

Almada, die momenteel schittert bij Atlanta United, stond aanvankelijk hoog op het verlanglijstje van Ajax. Echter, de Amsterdammers moesten al snel erkennen dat het binnenhalen van deze getalenteerde middenvelder een onmogelijke opgave was.

Nu lijkt het erop dat Almada zijn talenten zal tonen in de Spaanse hoofdstad. Met zijn technische vaardigheden en creatieve spelstijl zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor Atlético Madrid. De club hoopt dat hij de leegte kan opvullen die Correa achterlaat bij zijn vertrek.

De transfer van Correa naar Saudi-Arabië lijkt steeds dichterbij te komen, waardoor de geruchten over Almada als zijn vervanger steeds sterker worden. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, zijn de fans van Atlético Madrid al enthousiast over de mogelijke komst van Almada.

Het is duidelijk dat Almada een veelbelovende toekomst tegemoet gaat, waarbij hij zijn talenten kan laten zien op het hoogste niveau van het Europese voetbal. De Spaanse hoofdstad wacht vol spanning af of deze jonge Argentijnse ster daadwerkelijk de overstap zal maken naar Atlético Madrid.