×
Home Nieuws Livescore

Dijkhuizen verlengt contract bij Excelsior met twee jaar!

Dijkhuizen verlengt contract bij Excelsior met twee jaar!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2024 19:32 uur

Opmerkelijk nieuws uit Rotterdam: Excelsior heeft aangekondigd dat Marinus Dijkhuizen zijn verblijf bij de club zal verlengen. De hoofdtrainer van de Kralingers heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, waardoor hij nog eens twee jaar aan de Eredivisionist zal worden verbonden. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de officiƫle kanalen van Excelsior.

Deze contractverlenging komt als een verrassing voor velen, aangezien er de afgelopen tijd veel speculatie was over de toekomst van Dijkhuizen bij de club. Er waren geruchten dat hij mogelijk zou vertrekken naar een andere club, maar nu lijkt het erop dat hij zijn toekomst toch bij Excelsior ziet.

Dijkhuizen staat bekend om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen. Onder zijn leiding heeft Excelsior de afgelopen jaren goede resultaten behaald en zich weten te handhaven in de Eredivisie. Het bestuur van de club is dan ook verheugd dat ze nog langer kunnen profiteren van zijn expertise.

De supporters van Excelsior zullen ongetwijfeld blij zijn met dit nieuws. Dijkhuizen heeft een goede band opgebouwd met de fans en wordt gewaardeerd om zijn harde werk en toewijding. Met zijn contractverlenging kunnen zij nog langer genieten van zijn aanwezigheid aan de zijlijn.

Nu de toekomst van Dijkhuizen bij Excelsior is veiliggesteld, kan de club zich volledig richten op het komende seizoen. Er liggen uitdagingen en doelen in het verschiet, en met Dijkhuizen aan het roer lijkt Excelsior goed gepositioneerd om deze aan te gaan.

Al met al is dit een positieve ontwikkeling voor Excelsior en haar supporters. De contractverlenging van Marinus Dijkhuizen biedt stabiliteit en vertrouwen voor de toekomst. De club kan nu met volle kracht vooruit en hoopt opnieuw succes te behalen onder zijn leiding.