×
Home Nieuws Livescore

Fitz-Jim maakt verrassende comeback bij Ajax na Excelsior-avontuur

Fitz-Jim maakt verrassende comeback bij Ajax na Excelsior-avontuur
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2024 16:48 uur

In een verrassende wending heeft Kian Fitz-Jim besloten om zijn voetbalcarrière een nieuwe wending te geven. De jonge middenvelder zal per direct terugkeren naar zijn voormalige club, Ajax. Deze opmerkelijke beslissing is zowel door de Amsterdamse club als Excelsior bevestigd.

Na een succesvol halfjaar bij Excelsior heeft Fitz-Jim de knoop doorgehakt en gekozen voor een terugkeer naar zijn roots. Met zijn technische vaardigheden en ongeëvenaarde spelstijl heeft hij indruk gemaakt op zowel zijn teamgenoten als de fans. Zijn vertrek zal dan ook een grote leegte achterlaten bij Excelsior.

Ajax, daarentegen, verwelkomt Fitz-Jim met open armen. De club is verheugd om de getalenteerde middenvelder weer in hun gelederen te hebben. Met zijn terugkeer hopen ze hun middenveld te versterken en nieuwe successen te behalen.

De exacte redenen achter Fitz-Jim's beslissing blijven vooralsnog onbekend. Het is echter duidelijk dat zijn hart bij Ajax ligt en dat hij vastbesloten is om zijn carrière daar voort te zetten. Zowel Ajax als Excelsior wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan en kijken uit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft.