×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Excelsior beëindigen uitleenperiode Fitz-Jim: middenvelder keert terug

Ajax en Excelsior beëindigen uitleenperiode Fitz-Jim: middenvelder keert terug
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2024 14:32 uur

Voetbal International meldt dat er een opmerkelijke wending heeft plaatsgevonden in de uitleenperiode van Kian Fitz-Jim. Ajax en Excelsior hebben namelijk in grote lijnen overeenstemming bereikt over het vroegtijdig beëindigen van zijn verblijf bij de Rotterdamse club. De reden hiervoor is het toenemende blessureleed op de positie van de middenvelder bij Ajax.

Aanvankelijk leek Excelsior niet bereid om mee te werken aan het terughalen van Fitz-Jim naar Amsterdam. Echter, na enige onderhandelingen en wellicht wat overredingskracht, heeft de club nu toch besloten om overstag te gaan. Dit betekent dat de talentvolle middenvelder binnenkort zijn rentree zal maken bij Ajax.

Deze ontwikkeling komt als een verrassing, aangezien Excelsior aanvankelijk vastberaden leek om Fitz-Jim gedurende de gehele uitleenperiode te behouden. De wisselende omstandigheden en de dringende behoefte aan versterking op zijn positie hebben echter geleid tot een verandering van standpunt bij de Rotterdamse club.

Ajax zal ongetwijfeld verheugd zijn met deze nieuwe ontwikkeling, aangezien zij nu kunnen beschikken over een extra optie op het middenveld. Fitz-Jim zal zich moeten bewijzen en laten zien dat hij klaar is om de concurrentie aan te gaan met zijn teamgenoten.

Het is nog niet bekend wanneer Fitz-Jim precies terugkeert naar Ajax en hoe zijn toekomst eruit zal zien bij de club. Echter, met zijn talent en potentieel zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor de selectie van de Amsterdammers.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld uitkijken naar de terugkeer van Fitz-Jim en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het spel van de club. Het is nu aan de middenvelder zelf om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en zijn kans te grijpen bij Ajax.