×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn sleept Pierre van Hooijdonk voor de rechter na uitspraken in Studio Voetbal. Deadline gemist, kortgeding volgt.

Maurice Steijn sleept Pierre van Hooijdonk voor de rechter na uitspraken in Studio Voetbal. Deadline gemist, kortgeding volgt.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023 13:36 uur

Maurice Steijn, de flamboyante trainer van Ajax, heeft besloten om de strijd aan te gaan met niemand minder dan Pierre van Hooijdonk. Na de controversiële uitspraken van Van Hooijdonk in Studio Voetbal, heeft Steijn besloten om een kort geding aan te spannen tegen de voetbalanalist. Dit nieuws werd bekendgemaakt door de gerenommeerde advocaat Jan Kabalt, die namens Steijn spreekt.

Volgens Kabalt heeft Van Hooijdonk de deadline laten verstrijken waarop hij zijn woorden moest terugnemen. De raadsman benadrukt dat er weliswaar contact is geweest vanuit Van Hooijdonk's kant, waarin om uitstel werd gevraagd, maar dit verzoek is resoluut afgewezen. Steijn en zijn team zetten hun koers voort en zullen onverminderd het kort geding aanspannen.

Eerder had Steijn al gereageerd op de uitspraken van Van Hooijdonk in een schriftelijke brief. Hierin eiste hij dat Van Hooijdonk zijn woorden uit Studio Voetbal zou terugnemen. Steijn liet duidelijk weten dat hij juridische stappen zou ondernemen als dit niet zou gebeuren. Zelfs een aangifte wegens smaad en laster werd niet uitgesloten.

Het nieuws van het kort geding heeft de voetbalwereld in zijn greep. De rivaliteit tussen Steijn en Van Hooijdonk is al langer bekend, maar nu lijkt het tot een climax te komen. De vraag is nu hoe Van Hooijdonk zal reageren op de aankondiging van het kort geding. Zal hij zijn woorden terugnemen of zal hij de strijd aangaan met Steijn in de rechtszaal?

De spanning stijgt en de fans wachten vol verwachting af. Het belooft een episch gevecht te worden tussen twee titanen uit de voetbalwereld. Wie zal er als winnaar uit de bus komen? De komende dagen zullen cruciaal zijn in deze juridische strijd. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.