×
Home Nieuws Livescore

Olympique Lyon aast op huurperiode Oranje-international Danjuma bij Everton

Olympique Lyon aast op huurperiode Oranje-international Danjuma bij Everton
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 januari 2024 21:08 uur

Er lijkt een einde te komen aan het tijdelijke verblijf van Arnaut Danjuma bij Everton. Volgens bronnen van Foot Mercato heeft Voetbal International vernomen dat Olympique Lyon interesse heeft getoond in de Nederlandse voetballer en zich heeft gemeld in het blauwe deel van Liverpool.

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu er signalen zijn dat Danjuma mogelijk zijn huurperiode bij Everton voortijdig zal beƫindigen. De Franse club Lyon heeft naar verluidt interesse getoond in de Oranje-international en heeft contact gezocht met de club in het blauwe gedeelte van Liverpool.

De mogelijke transfer van Danjuma naar Lyon zou een opwindende wending kunnen betekenen voor zowel de speler als de betrokken clubs. Het is nog onduidelijk of Everton bereid is om de huurperiode van Danjuma voortijdig te beƫindigen en hem naar Lyon te laten gaan.

De Oranje-international heeft indruk gemaakt tijdens zijn verblijf bij Everton en heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. Olympique Lyon lijkt nu de eerste club te zijn die concrete interesse heeft getoond in de talentvolle voetballer.

Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Danjuma daadwerkelijk de overstap zal maken naar Lyon. Voor nu blijft het een spannende tijd voor de Oranje-international en de betrokken clubs in Liverpool en Frankrijk.