×
Home Nieuws Livescore

AS Roma wil defensie versterken met Caglar Söyüncü op huurbasis

AS Roma wil defensie versterken met Caglar Söyüncü op huurbasis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 januari 2024 11:48 uur

In een verrassende wending heeft AS Roma onlangs hun defensie versterkt met de talentvolle Dean Huijsen. Echter, de Romeinen zijn nog niet tevreden en hebben hun zinnen gezet op een andere verdediger. Caglar Söyüncü, momenteel spelend bij Atlético Madrid, staat hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse hoofdstad.

Deze onverwachte transfer zou plaatsvinden op huurbasis, waarbij de Turkse mandekker zijn kunsten zou vertonen onder de vleugels van niemand minder dan José Mourinho. Met zijn indrukwekkende verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, zou Söyüncü een waardevolle toevoeging zijn aan het team van AS Roma.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en fans van de club kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe aanwinst zich zal manifesteren op het veld. Met de komst van Huijsen en mogelijk Söyüncü, lijkt AS Roma vastberaden om hun defensieve linie te versterken en hun concurrenten te overtreffen.

Het is duidelijk dat de Romeinen vastbesloten zijn om hun ambities waar te maken en hun positie in de top van het Italiaanse voetbal te versterken. De komst van Söyüncü zou een belangrijke stap zijn in het verwezenlijken van deze doelen. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe verdedigingscombinatie zal uitpakken en welke successen zij zullen behalen in het komende seizoen.