×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord in Marbella: Teamwork en mysterieuze mondpleisters!

Feyenoord in Marbella: Teamwork en mysterieuze mondpleisters!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 januari 2024 09:32 uur

In het zonnige Marbella bereidt Feyenoord zich voor op de spannende tweede helft van het Eredivisie-seizoen. De Rotterdammers zijn druk bezig met het versterken van de teamgeest. Daarnaast zijn ze ook bezig met een opvallend experiment: het gebruik van mondpleisters.

De spelers van Feyenoord hebben gemerkt dat communicatie een cruciale rol speelt in het succes van het team. Om dit aspect verder te verbeteren, hebben ze besloten om pleisters op hun mond te plakken tijdens trainingen en oefenwedstrijden. Op deze manier worden ze gedwongen om op andere manieren te communiceren, zoals via gebaren en oogcontact.

Het experiment met de mondpleisters heeft tot nu toe interessante resultaten opgeleverd. Spelers moeten creatieve manieren vinden om met elkaar te communiceren en dit heeft geleid tot een verhoogde teamspirit. Bovendien hebben ze gemerkt dat ze beter naar elkaar luisteren en meer aandacht hebben voor non-verbale signalen.

Trainer Dick Advocaat is enthousiast over de ontwikkelingen en ziet het experiment als een waardevolle toevoeging aan de teambuildingactiviteiten. Hij gelooft dat het de spelers zal helpen om beter op elkaar ingespeeld te raken en de onderlinge band te versterken.

Naast het experiment met de mondpleisters, worden er ook andere teambuildingactiviteiten georganiseerd in Marbella. Zo worden er uitdagende groepsspellen gespeeld en worden er gezamenlijke maaltijden georganiseerd om de spelers dichter bij elkaar te brengen.

Feyenoord is vastberaden om sterker terug te komen in de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Met de focus op teambuilding en het experiment met de mondpleisters, hopen ze een voorsprong te krijgen op hun concurrenten. De Rotterdammers zijn vastbesloten om alles uit de kast te halen en te laten zien wat ze waard zijn op het voetbalveld.