×
Home Livescore

Ajax in gesprek met Hato, Misehouy en Martha voor contracten

Ajax in gesprek met Hato, Misehouy en Martha voor contracten
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 januari 2024 12:08 uur

In de wandelgangen van de voetbalwereld gonst het van de geruchten over Ajax. De Amsterdamse club is namelijk druk bezig met het smeden van nieuwe plannen voor de toekomst. Naast de contractverlenging van sterspeler Jorrel Hato, zijn er ook gesprekken gaande met twee andere talentvolle spelers, Gabriel Misehouy en Ar'Jany Martha. Beide spelers hebben aflopende contracten en Ajax wil er alles aan doen om hen aan boord te houden.

De onderhandelingen met Misehouy en Martha verlopen nog steeds voorspoedig, alhoewel er nog geen definitieve overeenkomsten zijn bereikt. Kelvin de Lang, de zaakwaarnemer van beide spelers, hoopt echter binnenkort goed nieuws te kunnen brengen. De Lang is optimistisch gestemd en heeft vertrouwen in een positieve uitkomst.

Ajax ziet in Misehouy en Martha grote potentie en wil hen graag behouden voor de club. Beide spelers hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot belangrijke krachten binnen de jeugdopleiding van Ajax. De club ziet in hen de toekomstige sterren van het eerste elftal en wil hen daarom graag langer aan zich binden.

De gesprekken met Misehouy en Martha zijn nog in volle gang en er wordt intensief onderhandeld over de contractvoorwaarden. Ajax is vastberaden om hen een aantrekkelijk aanbod te doen, zodat zij ervoor kiezen om hun carrière bij de club voort te zetten.

Het is een spannende tijd voor zowel de spelers als de club. De fans van Ajax hopen dan ook dat de gesprekken positief zullen uitpakken en dat Misehouy en Martha hun handtekeningen zullen zetten onder nieuwe contracten. Het is afwachten op het verlossende woord, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.