×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn zoekt nieuwe uitdaging na vertrek bij Ajax

Maurice Steijn zoekt nieuwe uitdaging na vertrek bij Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 januari 2024 08:16 uur

Voormalig voetbalcoach Maurice Steijn heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in de trainerswereld. In een exclusief interview met het populaire RTL-programma Casa Di Beau Winterspecial, onthulde Steijn zijn verlangen om weer aan de slag te gaan. Na zijn vertrek bij Ajax heeft de ervaren oefenmeester de afgelopen weken zelfs al geheime ontmoetingen gehad met diverse voetbalclubs.

Steijn, die bekend staat om zijn tactische inzicht en gedrevenheid, liet geen gras groeien over zijn ambities. Tijdens het spraakmakende interview met presentatrice Beau van Erven Dorens, sprak hij openhartig over zijn passie voor het trainersvak en zijn verlangen om weer op het veld te staan. Met zijn charismatische voorkomen en indrukwekkende staat van dienst, is het geen verrassing dat verschillende clubs interesse hebben getoond in de ervaren coach.

Hoewel Steijn geen namen van de betrokken clubs wilde noemen, hintte hij wel op gesprekken die al hebben plaatsgevonden. De voormalige Ajax-trainer gaf aan dat hij enthousiast is over de mogelijkheden die zich voordoen en dat hij er klaar voor is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met zijn uitgebreide kennis van het spel en zijn vermogen om spelers te motiveren, is het slechts een kwestie van tijd voordat Steijn zijn handtekening zet onder een nieuw trainerscontract.

De voetbalwereld kijkt reikhalzend uit naar de volgende stap van Maurice Steijn. Zal hij terugkeren naar een Nederlandse club of waagt hij de sprong naar het buitenland? Slechts de tijd zal het leren. Wat zeker is, is dat Steijn vastberaden is om zijn stempel te drukken op het voetbalveld en zijn passie voor het spel te delen met een nieuwe generatie spelers.