×
Home Nieuws Livescore

Ajax houdt Steven Bergwijn deze winter in Amsterdam

Ajax houdt Steven Bergwijn deze winter in Amsterdam
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 januari 2024 19:16 uur

In een verrassende wending heeft Ajax aangekondigd dat er geen sprake is van directe intenties om Steven Bergwijn deze winter van de hand te doen. Dit nieuws werd onthuld door de waarnemend technisch manager Kelvin de Lang, kort na de overwinning in een oefenduel tegen Hannover 96 (2-1). De verklaring werd exclusief gedeeld met Voetbal International.

Deze aankondiging komt als een schok voor velen, aangezien er de afgelopen tijd veel speculatie was over een mogelijke transfer van Bergwijn naar een andere club. Met zijn indrukwekkende prestaties en opvallende vaardigheden op het veld, heeft de jonge voetballer de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs.

Echter, Ajax lijkt vastbesloten om Bergwijn te behouden en zijn talent verder te ontwikkelen binnen de club. De Lang benadrukte dat de club gelooft in de potentie van de speler en dat ze van plan zijn om hem een belangrijke rol te laten spelen in het team.

Hoewel er altijd onzekerheid heerst in de voetbalwereld, lijkt het erop dat Bergwijn voorlopig zijn kunsten zal blijven vertonen in het Ajax-shirt. Fans van de club kunnen opgelucht ademhalen, wetende dat hun geliefde speler voorlopig niet zal vertrekken.